REKAO MI JE DA UZMEM STVARI I ODEM! Devojka očajna: Moj dečko je PET dana spavao sa ljubavnicom, a sada me JOŠ VIŠE TESTIRA!

Autor:

Lifestyle

06.05.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ljudima ponekad dosade jedne iste stvari u vezi, pa žele da isprobaju nešto novo sa partnerom.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jedna Engleskinja se požalila kako je njen dečko tera da rade neke stvari na koje ona ne želi da pristane.

– Njegov najbolji drug se nedavno vratio sa putovanja gde je imao najbolji seks u životu sa dve devojke u toku jedne noći. Moj dečko je ljubomoran i želi da uradi isto. Tražio mi je da nas dvoje imamo “trojku” sa još jednom devojkom – započela je svoju priču, piše Objektiv.

– Rekao mi je da ako ne želim to da uradim, da mogu da spakujem stvari i da odem iz njegove kuće. Naš odnos u poslednje vreme i nije baš najbolji. Često smo se svađali oko novca i njegovog ponašanja prema meni. Ne osećam da me poštuje, a on mi čak govori da treba da budem srećna što ga imam – objašnjava Engleskinja.

– Uradila bih sve da poboljšam našu vezu, ali nisam sigurna da li će to uspeti. Problem je u tome što ja ne želim da imam seks sa njim i još jednom devojkom. Ne zanimaju me seksualne igre, igračke za odrasle, a ni eksperimentisanje. Ja mislim da on na ovaj način želi da me testira.

– Jednom je nestao sa svojom ljubavnicom na čitavih 5 dana. Rekao mi je da je izgubio pasoš i tražio da mu pošaljem 500 evra kako bi mogao da se vrati sa putovanja. Ne znam šta je istina, ali niko od njegovih prijatelja nije želeo da mi kaže gde je on bio sve to vreme – završava svoju priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading