PISMO SRBINA IZ CRNE GORE VUČIĆU: Dragi prijatelju, hvala ti! Našom Srbijom se ponosimo u svakom pogledu

Autor:

Vesti

30.05.2021

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spasoje Tomić uputio je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

Njegovo pismo prenosimo u celosti:

Dragi prijatelju (imam toliko slobode da te baš tako zovem) i predsedniče Srbije, želim na ovaj način kao tvoj sunarodnik da ti se zahvalim na par stvari. 

Želim da ti se zahvalim zbog činjenice što si jedan od retkih srpskih političara, koji je shvatio da je srpska integralistička politika jedini način za opstanak Srba na ovom prostoru. 

Želim da ti se zahvalim za svu pomoć srpskim institucijama u Crnoj Gori, koje nesebično pomažeš, iako oni kratkovidi i zavedeni pričama nekih medijskih koncerna to ne žele ili ne umeju da vide.

Želim da ti se zahvalim jer ne dopuštaš da naša Srbija i vaskolikog srpstvo budu kao u ranijem periodu moneta za potkusurivanje zapadnih centara moći, već naša Srbija svima nama služi na ponos zbog svog napretka u svakom pogledu. 

Želim da ti se zahvalim što ne pokazuješ nimalo ijeda, osvetoljubivosti prema onima koji te ogavno napadaju, prozivajući te za sve i svašta, upirući prstom u tebe da se miješaš u stvari naše SPC, iako i ptice na grani znaju da je to bijedna neistina i da se u Crkvene stvari "mešaš" jedino kada treba završiti Hram Svetog Save ili kada treba pomoći opstanak naših Svetinja i Crkvenih ustanova u svim srpskim zemljama. 

Želim da ti se zahvalim na upornosti i istrajnosti u borbi za naše mučeničko Kosovo i Metohiju, jer da je ne daj Bože prethodna vlast ostala koji mesec duže izvesno bi bilo da bi ista kao što je bespogovorno slušala sve diktate zapada, poslušala i diktat da tzv. Kosova prizna kao samostalnu državu. 

Nakon zahvalnosti, želim da izrazim i nadu da ćeš posetiti Crnu Goru, da te dočekamo onako toplo i ljudski kao što svi sunarodnici ovoga sveta dočekuju svoje sunarodnike. 

Primi moje najsrdačnije pozdrave - piše Spasoje Tomić, Srbin pravoslavac svetosavac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
sabrina

30.05.2021 14:18

Vucic je svuda cenjen i postovan, i kod nasih suseda i u stranim zemljama, a ovo pismo to dodatno pokazuje

Odgovori 11 2
Jovana

30.05.2021 14:44

Писмо Србина из Црне Горе ,Спасоја Томића,је додатна мотивација председнику Вучићу , да је на правом путу, и да многи то препознају и цене!

Odgovori 11 2
Zeljko

30.05.2021 14:47

Vučić je pravi predsednik i pravi patriota koji se bori za sve Srbe i u Srbiji i van Srbije pa naravno i za Srbe u Crnoj Gori.

Odgovori 10 2
Ana

30.05.2021 14:49

Visoko postovan covek zaista jeste Vucic, jer ne da na nas.

Odgovori 10 2