ŠAPIĆ IZABRAN ZA POTPREDSEDNIKA GLAVNOG ODBORA SNS

Autor:

Vesti

29.05.2021

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sednici Glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić izabran je za potpredsednika GO stranke, saopštio je danas nakon sednice potpredsednik GO SNS Miloš Vučević.

RepublikaFoto: printskrin
Aleksandar Šapić i Miloš Vučević

Aleksandar Šapić je izabran za potpredsednika Glavnog odbora SNS, saopštio je Miloš Vučević.

- SNS je time dobio novu snagu i energiju i pokazala širinu i odgovornost sa ovim odlukama, kao i da SNS nema problem da prihvati sve koji žele da se uključe u tim koji treba da osnaži i povede Srbiju u pravcu napretka, ekonomskog i svakog drugog - rekao je Vučević novinarima.

Izrazio je uverenje da će građanima moći da pokažu zašto su doneli odluku o ujedinjenju SNS i SPAS i kakav će kvalitet doneti.


- Šapić i ja se znamo iz nekog ranijeg perioda i srećan sam što je danas sa nama. Želim dobrodošlicu njemu i njegovim kolegama, i čestitam na izboru za potpredsednika GO SNS - rekao je Vučević.

Podsećamo, predsednik SNS Aleksandar Vučić danas je posle ujedinjenja naprednjaka sa SPAS-om rekao da bi Aleksandar Šapić trebalo da bude izabran na mesto potpredsednika Glavnog odbora stranke.

Glavni odbor usvojio je i deklaraciju sa SPAS-om koju su potpisali Vučić i Šapić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Vladeta R

29.05.2021 11:28

Dobrodosao u nove radne pobede !

Jug

29.05.2021 11:34

Gospodin Šapić je dokazao da radi dobro i predano. Nije ni čudo što je zaslužio poverenje predsednika! A i mi mu verujemo. Čestitke

Odgovori 12 0
Vlada

30.05.2021 12:50

@Jug - Ne treba svi da budemo u jednoj partiji.

Nena

29.05.2021 14:27

Cestitke Sapicu, odgovornom politicaru, idemo zajedno u nove i sigurne ostvarive rezulatate