(VIDEO) PRIZOR KOJI SE NE ZABORAVLJA: Šiptarski terorista Čeku se smeje i gleda dim SMRTI na snimku sa Košara!

Autor:

Vesti

19.05.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među mnogobrojnim snimcima koji svedoče o zverstvima takozvane Oslobodilačke vosjke Kosova na Jutjub kanalu FM Images Albania nalazi se i snimak Agima Čekua na Košarama.

RepublikaFoto: youtube.com/FM Images Albania
Agim Čeku

Na snimku se vide pripadnici OVK kako posmatraju bombardovane srpske položaje.

Među teroristima OVK nalazi se i Agim Čeku koji uz smeh za kameru potvrđuje da se na položajima sa kojih se uzdiže dim nalaze Srbi, prenosi Espreso.

Podsetimo, nadu da će 22 godine posle bitke na Košarama, sa padina Prokletija, biti pronađeni posmrtni ostaci naših vojnika, juče su dala dva snimka na kojima se vide beživotna tela, njihova dokumenta, kao i pripadnici terorističke tzv. Oslobodilačke vojske Kosova koji ih zakopavaju.

Javnost je uznemirena snimcima koji su se pojavili, a timovi iz Srbije trebalo bi uskoro, prema najavama predsednika Komisije za nestala lica Vlade Srbije Veljka Odalovića, da dobiju dozvolu za iskopavanje potencijalnih grobnica. Među 1.693 nestalih na Kosovu i Metohiji, nalazi se i šest vojnika koji su se hrabro suprotstavili albanskim teroristima i NATO na čuvenoj karauli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading