PETRONIJEVIĆ ODBRUSIO ĐILASU: Kukavički čin čoveka koji je napunio bankovne račune!

Autor: Republika

Vesti

13.05.2021

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog i Izvršnog odbora Srpske napredne Stranke Dragomir Petronijević poručio je da Dragan Đilas u nedostatku političkog programa napada sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: youtube.com/Kancelarija za mlade, Grad Beograd
Dragomir Petronijević

Petronijević je osudio pisanje Đilasovih medija, koji Danila Vučića dovode u vezu sa kriminalcima koji se predstavljaju kao navijači.

- U nedostatku političkog programa, bez podrške međunarodne zajednice u koju toliko polažu nadu, nesvesni vremena u kojem živimo, ali itekako svesni svojih bankovnih računa i taman kad čovek pomisli da nas ništa ne može iznenaditi od pojedinih opozicionih političara oni nas ponovo iznenade tako što ponovo napadnu starijeg sina Aleksandra Vučića stavljajući ga u kontekst nekakvih navijača i svih onih nečasnih rabota kojima su oni bili skloni dok su sa pozicije vlasti pljačkali ovu državu i njen narod. Posebno je zgražavajuće to što taj kukavički čin dolazi od iste one osobe koja je suze ronila zato što mu komšije skandiraju da je lopov, što je on tumačio kao atak na svoju decu - rekao je Petronijević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading