TIMSKI OBEZBEĐUJEMO NAJBOLJE USLOVE ZA NAŠE SPORTISTE! Ministar Udovičić OTKRIO koji je glavni cilj i na čemu se NAPORNO radi pred OI!

Autor:

Sport

13.05.2021

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nama je glavni cilj i potpuni interes da obezbedimo sve moguće uslove za naše reprezentativce i da u svakom segmentu imaju najbolje moguće uslove , rekao je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić u videu na Instagram stranici resornog ministarstva.

RepublikaFoto: tanjug
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić

Ostao je još 71 dan do početka Olimpisjkih igara i 103 dana do početka Paraolimpiskih igara, a kako poručuju iz Ministarstva omladine i sporta zajedno, timski, prati se svaki dan priprema naših sportsita, svaki detalj kako bi naši sportisti imali najbolje uslove za rad i kako bi bili spremni da još jednom obore sopstvene rekorde.

Nama je želja da sa svim predstavnicima saveza prođemo još jednom sve kako bismo se uverili da sve funkcioniše kako treba - poručio je Udovičić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading