ĐUKANOVIĆ OSUDIO NAPADE NA DANILA VUČIĆA: Gde vam je obraz gospodo?

Autor:

Vesti

13.05.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član glavnog odbora SNS, Vladimir Đukanović osudio je napade na Danila Vučića, kojem Đilasovi mediji crtaju metu i praktično pozivaju na njegovo ubistvo.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Vladimir Đukanović

Samozvani lider opozicije Dragan Đilas je preko svojih opozicionih medija udario na Danila Vučića. Najstariji sin predsednika Srbije se našao na meti portala Direktno, koji je najsramniji način napao Danila.

- Koliko je to odvratno da citiraš saopštenje lažne navijačke grupe, zapravo saopštenje kriminalnog udruženja, i da to koristiš za obračun sa sinom predsednika Republike, odnosno koristiš izmišljotine mafije koja želi udarajući lažima na predsednikovog sina da se obračuna sa predsednikom. Kakve to mediji moraš da budeš pa da relevantno uzimaš saopštenje mafije? Kakvi su to urednici i politički sponzori takvih medija? Gde vam je obraz gospodo. Podrška Danilu Vučiću - napisao je Đukanović.

 

Foto: Printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Luka

13.05.2021 08:36

Deccu ne treba mešati, jer to su nevina bića.

Sofija

13.05.2021 08:39

Срамно је што се нечије дете користи у полтичке сврхе

Dada

13.05.2021 09:31

Opozicija nema obraze. Guzovi su na njihovom licu.

Lela

13.05.2021 10:39

Nemaju oni obraza...