ĐILASOVCI PRIZNALI DA PROMOVIŠU KRIMINALCE! Portal Direktno pozivao na ubistvo Danila, a sada od sebe pravi žrtvu!

Autor: Republika

Vesti

13.05.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Direktno, koji je pod direktnom komandom Dragana Đilasa, posle odgovora predsednika Aleksandra Vučića na sramotno pisanje o njegovom sinu, sada od sebe pokušava da napravi žrtvu!

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić,Jadranka Ilić

Mezimče tajkuna i samoproklamovanog lidera opozicije pokušava od sebe da napravi žrtveno jagnje, nakon odgovora koji je stigao od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, portal Direktno je juče objavio tekst sa naslovom "Rat grobara saopštenjima: Koja je uloga Danila Vučića", u kojem maliciozno upliće sina predsednika Srbije u obračune kriminalnih bandi koje se kriju pod plaštom navijačkih grupa.

Pozivajući se na navode Partizanove navijačke grupe Južna strana 1970, jedne od onih kojom upravlja vođa monstruoznog klana Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, ovaj portal je objavio da je predsednikov sin prisustvovao sastanku vođa pojedinih navijačkih grupa i obećao pomoć države u preuzimanju južne tribine Partizanovog stadiona posle hapšenja Belivuka.

Koliko je opasno uvlačenje Danila u celu priča, govori i činjenica da je Veljina banda svojevremeno rešila da na najbrutalniji način eliminiše sve svoje konkurente sa južne tribine, i to na način da su mleli svoje protivnike u industrijskoj mašini za mlevenje mesa!

Najvažnije od svega je da Danilo Vučić nikakvom sastanku takozvanih navijača nije prisustvovao, ali Đilasovci ne mare za to, već su nastavili u istom maniru.

Danas je Đilasovo glasilo objavilo novi tekst u kojem praktično priznaje da je megafon kriminalaca, koje nazivaju navijačima, na čelu sa uhapšenim Veljkom Belivukom. U tom tekstu, Đilasovce je zabolela istina koja je objavljena u Srpskom telegrafu i na portalu Republika, kao i u Objektivu, dok istovremeno ističu da su oni "samo" dali medijski prostor tim istim kriminalcima, sve praveći se nevešti da oni tobože nisu ništa krivi. 

Ovaj medij praktično "pere" kriminalnu organizaciju Veljka Belivuka i njegove saradnike iz kavačkog klana, koji se sumnjiče za zverska ubistva. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jelena

13.05.2021 12:30

Sramota je na šta su sve pojedinci spremni, tome se mora stati na put

Dragana

13.05.2021 14:37

Ovako nesto normalan covek ne bi uradio.

Mina

13.05.2021 14:38

Strasno,ni deca ne mogu mirno da zive od njih!