ŠALJITE KOVERTE! Počinje nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2021", EVO KADA JE PRVI KRUG!

Autor: Republika

Vesti

28.04.2021

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo izdanje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" počeće 15. maja u 18 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije, i biće organizovano u dva kruga, prolećnom i jesenjim, sa ukupno 12 izvlačenja nagrada.

RepublikaFoto: Printscreen/RTS

Na današnjoj sednici Vlade usvojena su pravila nagradne igre i nagradni fond koji je veći nego u prethodnom ciklusu.

U dva kruga nagradne igre građane očekuje čak 16 stanova u Beogradu - 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi, kao i 60 automobila FIJAT 500L, saopšteno je iz Vlade.

Koverte poslate za prolećni krug ostaće u konkurenciji za nagrade i u jesenjim izvlačenjima, a građani će moći da šalju koverte i u periodu između dva kruga.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED-a, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte, gde se ona otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani kao adresu dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2021”.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Vlada apeluje na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs , a na raspolaganju je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs , za sva dodatna pitanja i podršku.

Nagradna igra Uzmi račun i pobedi pokazala se kao odličan put za suzbijanje sive ekonomije. Vlada Republike Srbije i NALED veruju da će i ovaj ciklus nagradne igre, kao i svi prethodni, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Republici Srbiji, navedeno je u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading