ACA LUKAS NAPRAVIO HAOS ZBOG DVOSTRUKIH ARŠINA: Žene neće da se pelcuju zbog trudnoće, a abortirale 11 puta!

Autor: Republika

Zabava

28.04.2021

15:36

Aca napravio haos izjavama!

ST/ D. KADIĆ
Aca Lukas opleo po antivakserima..

Aca Lukas šokiran je što neke žene neće da se vakcinišu jer se boje da će im to uticati na plodnost, a do sada su više puta abortirale! Folker, koji se u februaru pelcovao kineskom vakcinom, ogorčen je na antivaksere, za koje tvrdi da namerno šire strah i paniku među ljudima

- Slušam teorije zavere koje kruže da 'ako se vakcinišeš nećeš moći da imaš decu'. Potpuna budalaština! Znam devojke koje su do sada imale 11 abortusa, a sada odbijaju vakcinu jer se boje da neće moći da rađaju?! Pa čekaj, ko je ovde lud? - pita se Lukas na početku razgovora i nastavlja paljbu po antivakserima:

- Svi oni imaju interes da pričaju te gluposti. Jedni su politički motivisani, drugi su budale, treći su u sekti... Ali tek ne mogu da shvatim ljude koji potpadaju pod njihov uticaj. Ja bih im postavio nekoliko pitanja: Koliko imaš godina? Koliko puta si bio bolestan? Je l' ti doktor dao da piješ lek? Jel' si ozdravio? Jesi. Otkud znaš da li je taj lek koji si primio bio ispitan?

ST/ D. KADIĆ

Otkako se pelcovao, Aca se bacio na nove projekte. Najpre je osmislio autorsku emisiju "Veče sa Lukasom".

- U toj emisiji sviramo i pevamo. Nisam ja voditelj, niti se tripujem da ću postati Minimaks. Hoću da budem drugačiji, tako da kod mene nećete gledati zvezde. Evo, ni Cecu neću ugostiti. Ona je moja drugarica i ja je volim, ali nije mi cilj da pravim nešto što je već sto puta viđeno - priča folker.

Osim emisije, Lukas ovih dana intenzivno radi i na svojoj autobiografiji, kao i na seriji "Kafana na Balkanu", koja će se takođe baviti njegovim životom:

- Neće me igrati neki poznati glumac, jer mene može da glumi neko ko nije afirmisan. Ja ću u seriji biti narator i nema potrebe da vežbam dikciju, jer odlično govorim. Kada mi se priča, ja dobro pričam. A kada mi tema nije zanimljiva, ja promrmljam nešto. A ljudi se lože, pa brže-bolje te moje klipove objave na internetu. Onda im ja lepo 'prevedem' da sam zapravo hteo da kažem da mi popuše ku*ac!, prenosi Informer.

Komentari (0)

Loading