IZVUČEN DOBITNIK STANA U BEOGRADU NA VODI: Evo gde je otišla najvrednija nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi"

Autor:

Vesti

27.02.2021

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U finalu drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", glavnu premiju - stan u prestonici na 23. spratu jedne od kula u naselju "Beograd na vodi", večeras je dobio Dragoslav Ilić iz Velikog Gradišta.

RepublikaFoto: Printscreen

Koliko je bilo veliko interesovanje građana za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" govori i podatak da se večeras u bazenu studija RTS našlo skoro 12 miliona koverata, čime je oboren rekord.

Ključeve automobila marke "fiat 500 L" večeras su dobili: Bojana Stepanović, Dijana Živković, Vojkan Maksimović, Nela Ilić i Ljubiša Kocić.

Dobitnike je izvukla glumica Marija Karan.

Večeras sreću nije imao Milorad Jokić. Naime, njegova koverta je bila izvučena za automobil "fiat 500 L", ali nije bila važeća, jer je imala dva računa ispod 100 dinara.

Ministar finansija Siniša Mali rekao je da je zadovoljan učinkom nagradne igre i istakao da svest građana raste iz godine u godinu kada je uzimanje fiskalnih računa u pitanju.

- Veoma sam sazdovoljan odzivom građana i njihovom svešću u borbi protiv sive ekonomije. Svaki uzet fiskalni račun znači izgradnju bolnica, škola, vrtića, kupovinu vakcina protiv korona virusa... Hvala građanima Srbije i organizatorima nagradne igre - rekao je Mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading