Poslato više od DESET MILIONA koverata za Uzmi račun i pobedi!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.02.2021

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za subotnje izvlačenje u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi 2020 u ovom trenutku konkuriše više od 10.300.000 koverata, saopšteno je iz Vlade Srbije.

RepublikaFoto: printskrin/RTS
Foto: Arhiva

U subotu će biti peto, pretposlednje izvlacenje, a sve koverte poslate u prvom krugu i dalje se nalaze u studiju i sve one ravnopravno učestvuju.

Do kraja drugog kruga ostalo je još tri izvlačenja, a finalno izvlačenje u kome će biti dodeljen stan u Beogradu na vodi odigraće se 27. februara.

Do kraja nagradne igre ostalo je još dva izvlačenja i najsrećnije dobitnike očekuju još 10 automobila Fijat 500L, stan u Zemunskim kapijama i glavna premija - stan u Beogradu na vodi. U subotu će svog novog vlasnika dobiti 5 automobila Fijat 500L i stan u Zemunskim kapijama.

Fantastičan odziv građana za učešće u nagradnoj igri nastavlja se iz dana u dan. Samo u toku jučerašnjeg dana, na dobro poznatu adresu stiglo je više od 250.000 koverata iz cele Srbije, navodi se u saopštenju.

Građani još uvek imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili slipova. Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće sutra do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se u subotu u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte. Apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1.septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2020”. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading