NAGRADA OTIŠLA U PRAVE RUKE! MLADA MAMA dobitnica stana u nagradnoj igri "UZMI RAČUN I POBEDI"! SPASLA SE KREDITA!

Autor: Republika

Vesti

30.01.2021

22:38 >> 22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruke mi se tresu već pola sata, neverovatno mi je!

RepublikaFoto: printskrin/RTS

Ovo su prve reči kojima je za "Blic" opisala kako se oseća Jelena Obradović iz Beograda, dobitnica najvrednije nagrade, stana u naselju Zemunske kapije. Jelena je, naime, osvojila glavnu premiju u novom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Kako kaže, svako izvlačenje do sada je gledala, a baš ovo koje je njoj donelo sreću nije.

- Učila sam za ispit večeras i nije mi ni palo na pamet da će baš moja koverta biti izvučena. Koleginica me je pozvala, prepoznala je moje ime i prezime, naravno, ali i rukopis, a ja sam isprva mislila da se šali sa mnom, pa sam vratila emisiju da pogledam - objašnjava Jelena.

Dodaje da je poslala čak 30-ak koverata, ali da joj je neverovatno da je od tolikog broja poslatih baš njena izvučena.

- Od više od 8.000.000 koverti da izvuku mene... Ko se nada da će biti izvučen... Svake nedelje sam slala po tri, četiri, a ovu koju su izvukli poslala sam među prvima - kaže Jelena i objašnjava da je one koverte koje je kasnije slala ukrašavala zajedno sa ćerkama dok je ova "srećna" bila neukrašena.

 

 

- Presrećna sam, nikad ništa nisam osvojila. Planirala sam da podignem kredit, još sam se šalila: "Šta ako dobijem stan, pa se spasem kredita". Nekako sam verovala da će se nešto desiti, da ću osvojiti automobil, ali ni u najluđim snovima nisam mislila da ću dobiti stan - iskrena je Jelena.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading