OGLASILA SE MAJKA NESTALE TEODORE (15) IZ POŽAREVCA! Žena u teškom očaju! LUTA BEOGRADOM I TRAŽI ĆERKU!

Autor: Republika

Vesti

18.04.2021

11:42

Majka Teodore M. (15) iz Požarevca, koja je nestala zajedno sa dečakom N. N. (15) iz Lazarevca, rekla je da porodica nema novih informacija u vezi sa nestankom devojčice.

Privatna arhiva

Podsećamo, Nenad je noćas nađen u Beogradu kod Vukovog spomenika, ali od devojčice, koja je bila sa njim do jednog trenutka, nema ni traga ni glasa.

- U Beogradu smo i tražimo je, nemamo nikakvih novih informacija za sada. Nadamo se najboljem - rekla je njena majka Emina za Kurir.

Podsetimo, u četvrtak u 12 sati je Nenad rekao da ide da je isprati do autobuske stanice, ali od tada im se gubi svaki trag. Poslednje informacije koje porodica Nikolić ima je da su ušli u autobus za Beograd.

Roditelji su u četvrtak oko 21.30 Nenadov nestanak prijavili policiji.

Devojčicini roditelji kazali su da je ona kod sebe imala 1.500 dinara i 20 evra.

Policijska patrola je jutros oko 3.30 sati u parku kod Vukovog spomenika pronašla dečaka, a za njim je bila raspisana potraga kao za nestalim licem. Tinejdžer nema vidljive povrede na sebi, a kako saznajemo, kada je pronađen bio je iscrpljen. On je sada u dobrom stanju.

Kako su ranije rekli njegovi roditelji, oni su se čuli sa devojčicinim roditeljima, koji su istakli da je Teodora problematična i da je više puta prijavljivana kao nestala.

- I ranije je znala da ode od kuće kad se naljuti, ali bi uglavnom prošetala i vratila se. Brine nas što joj je ugašen telefon. Nadamo se da će se pojaviti, optimistični smo. Prijavili smo nestanak policiji, ne sedimo skrštenih ruku, a posetili smo i Nenadove roditelje - rekla je Emina, Teodorina majka.

 

 

Komentari (1)

Loading
Petar

18.04.2021 20:47

Moze mama da luta Beogradom koliko hoce....cerka joj je razmazeno derle, TACKA !!!