HAOS U STUDIJU! Svađa Tome File i Zorana Ostojića u "Hit tvitu": Nemoj da otvaraš usta!

Autor:

Vesti

04.04.2021

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Toma Fila večeras je u emisiji Hit ušao u verbalni duel sa Zoranom Ostojićem.

Foto: Printscreen

Kada je Toma Fila ukazao na sve laži dosovca, na lažne garancije države koje su potpisali Đinđić, Koštunica, Milutinović i Čeda Jovanović, reagovao je Zoran Ostojić i pokušavši da zbuni advokata.

- Serija je fikcija. Oni prikazuju u seriji kako je Milošević odbio da da iskaz istražnom sudiji i da je zato sve to nastalo. Ja sam doneo ovde svoju knjigu u kojoj piše sve ono što je potrebno da ne bi slučajno nestali papiri. Doneto je rešenje o određivanju pritvora. Ne može istražni sudija da postupa pre nego što postoji zahtev tužioca da se pokrene istraga - počeo je priču Fila, ali ga je usred toga prekinuo Ostojić.

- Ti da prestaneš da me prekidaš! Ne otvaraj usta! - viknuo je advokat na njega, pa nastavio priču.

- Milošević je izručen u Hag, protivno odluci ustavnog suda, a da bi se dobile dodatne pare. Zašto nisu u zatvoru svi oni koji su prekršili garancije da neće biti izručeni Hagu? Da je Milošević znao da neće biti izručen, ne bi tražio garancije. 50 miliona dolara su osnov zašto je uhapšen, nije postojao zahtev istražnog tužioca, nikakav zahtev nije dostao, nego su mangupski pokušali da ga nasamare i odvedu - kaže Fila i tvrdi da Milošević uprkos svim kazivanjima - nije znao da će ga poslati u Hag

Novinar Zoran Ostojić je nastavio da prekida advokata dok je govorio, a kada je dobio reč govorio je suprotno od njega, da je Milošević znao da će biti uhapšen, da je on počinio mnogo dela, da nije istina da su uzeli novac za njegovo izručenje Hagu. Fila mu je odgovorio.

- To što ti pričaš, Ostojiću, je bezobrazluk. Zašto Milutinović nije otišao sam? Nije istina da je u kući bilo naoružanih ljudi. Pa pečat Vlade su doneli tada u kesi, samo da se što pre potpiše - rekao je Fila, a onda se prekrstio zbog reči Zorana Ostojića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading