DOS PRODAO MILOŠEVIĆA ZA 50.000.000$! Advokat Toma Fila izneo šokantne tvrdnje u vezi hapšenja i izručenja!

Autor: Republika

Vesti

04.04.2021

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Toma Fila, koji je bio uz Slobodana Miloševića u trenutku kada je bivši predsednik uhapšen, istakao je da je tadašnja vlada koju je formirao DOS uzela 50 miliona dolara za izručenje.

RepublikaFoto: ST/Đ. Kojadinović/Tanjug/AP
Fila otkrio tajne o hapšenju i izručenju Miloševića

Fila tvrdi da su pokojni premijer Zoran Đinđić i njegovi najbliži saradnici 2001. godine od Amerikanaca dobili 50 miliona dolara u kešu za hapšenje Slobodana Miloševića i njegovo izručenje Haškom tribunalu. On dodaje da kontroverzna serija "Porodica", koja je emitovana na RTS ima zadatak da sakrije pravu istinu i da pokuša da nametne lak kao istinu.

Fila naglašava da su posle hapšenja Miloševića 31. marta 2001. u medijima zatrpani i sakriveni svi dokazi o "prodaji predsednika".

- Pa Amerikanci su javno rekli da ako Miloševića ne uhapse do 31. marta, srpska vlast neće dobiti 50 miliona dolara! To je objavljeno na televiziji, ali je sve kasnije izbrisano i zatrpano, da se ne bi otkrila mafijaška suština operacije hapšenja predsednika države. Tom operacijom rukovodili su Amerikanci, a Đinđić, Čeda, Legija i svi ostali bili su samo izvršioci prljavih radova - priča Fila, koji kaže da je Milošević uhapšen na prevaru, što je poseban skandal i sramota!

On ističe da se tadašnja vlast služila prljavim trikovima.

- Tadašnja Đinđićeva vlada uhapsila je Miloševića na prevaran način, sa pisanim državnom garancijom da ga ne hapse zbog izručenja Hagu i da nikada neće biti izručen nijednom drugom međunarodnom sudu. A onda su ga, bednici, prodali za 50 miliona dolara! Odgovorno to tvrdim - kategoričan je Fila, koji kaže da će se sramota iz 2001. godine pamtiti zauvek.

- Jude su izdale Hrista, a istorija će zabeležiti sramotu da je Srbija jedina zemlja koja je stranom sudu izručila svog predsednika - naglašava Fila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mm

04.04.2021 15:31

tuzno i zalosno a sada Dindica kuju u zvezde a izdajica teski

Zavram

04.04.2021 15:50

Док живим, нећу да заборавим тај 28. јун, Видовдан, још једном најтужнији свети дан у историји Србије. У моме граду традиционална Књижевно-Филозофска школа (наследница Корчуланске). У паузи заседања жамор...Слоба предат Хагу...Нико се јавно не противи, нити гласно одобрава...Негодовање се осећа код већине учесника...Шта је, шта било, као да се љутну један од философа..Тата...Искрено, срце ме је заболело, иако сам за Слобине владавине знала да ланем, како ме је грдила покојна мати...Његов пророчански говор при предаји власти и данас изазива језу у мојој души...Лов на Србе и Србију се наставља. Сада им ни Вучић, којег је сам господ послао, не ваља. Господину Томи Фили најдубље, најискјреније поштовање. И нека нам поживи још дуго, дуго у здрављу и радости...