ZORAN OSTOJIĆ UPOREDIO MILOŠEVIĆA SA HITLEROM: Onda je nastao lom u studiju TV Pink

Autor: Republika

Vesti

14.03.2021

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politički analitičar Zoran Ostojić uporedio je bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića sa Adolfom Hitlerom nakon čega je u studiju TV Pink izbila prava bura.

RepublikaFoto: printscreen
Zoran Ostojić (desno)

Gosti u studiju, inače, raspravljali su o jednom od tema koja uzbruka strasti u Srbiji svakog marta, s obzirom na to da su simboli dve Srbije - Slobodan Milošević i Zoran Đinđić - umrli baš u martu.

Da su podele na prvu i drugu Srbiju i dalje duboke, svedoči i haos koji je u studiju nastao kada je Zoran Ostojić, bivši funkcioner LDP uporedio vođom Trećeg Rajha Adolfom Hitlerom.

- Jeste li čitali Hitlerove govore, on je u svakom govoru govorio o govorio o miru. Tako je i Milošević - rekao je Ostojić, što je dovelo do erupcije strasti u studiju.

- Znate li da ste sad uvredili sve antifašiste, kada bivšeg predsednika koji je bio žestoki protivnik te ideologije, izjednačavate sa Hitlerom - konstatovao je jedan od sagovornika.

 

 

-

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading