(VIDEO) KOVAČEVIĆ NA ŠOLAKOVOJ TELEVIZIJI IZVREĐAO NOVINARE: Treba im zabraniti da rade! BRUKA I SRAMOTA!

Autor: Republika

Vesti

01.04.2021

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Kovačević izvređao je i ponizio novinare na Šolakovoj televiziji Nova S rekavši da im treba zabraniti rad.

RepublikaFoto: Printskrin/youtube
Siniša Kovačević

Naime, skandalozna izjava višedecenijskog opozicionara Kovačevića nastala je u toku njegovog gostovanja na Nova S televiziji kada je u programu uživo targetirao novinare i pretio im zabranom rada.

 - Postoji ceo jedan sistem vrednosti u kome vi izbegavajući da kažete bilo koju vrstu grubosti ili netaktičnosti bilo kojoj svojoj koleginici koju ne cenite previše, izbegavajući sve to jednostavno ćete izbegavati komunikaciju sa njom. Ja da vas ne cenim, ne bih došao danas u emisiju kod vas, pa zar to nije ilustracija? - upitao je Kovačević voditeljku i nastavio:

- Zar vi mislite da vaše kolege koje će večeras voditi informativne emisije na ovih pet nacionalnih televizija ne zaslužuju određenu vrstu moralne kazne, zar vi mislite da im ne treba staviti neku vrstu barijere da se bave svojim poslom bar dve godine? Da bar tako iskijaju te grehove u kojima će večeras učestvovati u fabrikaciji vođe i mitologena o njemu - rekao je Siniša Kovačević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading