Rat Đilasovaca i Jeremićevih u Novom Sadu: Nisu im bitni građani, posvađali se oko lične promocije!

Autor: Republika

Vesti

01.04.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Vuk Jeremić Đilasu i ekipi poručio da su šiljokurani, odgovorio mu je jedan od Đilasovih najblizih saradnika Janko Veselinović, koji je Jeremiću poručio da je pukao i da treba da potraži pomoć u stručnoj ustanovi.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ, Tanjug/B. STEKIĆ
Vuk Jeremić i Janko Veselinović

Rat Đilasa i Jeremića preselio se i u Novi Sad, gde su do juče Janko Veselinović i Bora Novaković vodili besmislene akcije, napadajući razvoj grada Novog Sada.

I upravo sinoć Janko Veselinović jednim tvitom pokazao je da tu nema nikakve brige za građane, već samo za ličnu promociju i marketing.

Janko Veselinović na društvenoj mreži tviter napao je Narodnu stranku i optužio ih da su ga izbacili iz saopštenja o akciji u Novom Sadu, čime su kako Janko kaze pokazali "nekorektnost". 

Sasvim je jasno da tu nema nikakvih akcija za brigu o Novosađanima, već i Janko i Bora Novaković brinu o svom rejtingu i logično je da je moralo doći do sukoba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading