DARJA (13) ZATRUDNELA SA IVANOM (10) I DOBILI SU ĆERKU EMILIJU, ALI TO NIJE SVE: Sada je trudna sa novim dečkom (16) i zarađuje ogromne pare!

Autor: Republika.rs

Svet

01.04.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografiju bebi testa okačila na Instagram

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Trudna tinejdžerka

 Jedna ruska tinejdžerka je zatrudnela sa 13 godina, ona je tvrdila da je dečak (10), otac deteta, ali je potom otkriveno da je "ponovo trudna sa 16-godišnjim dečakom". Ruska tinejdžerka očekuje svoje drugo dete.


Darja, koja je stekla preko milion pratilaca na društvenim mrežama nakon što je otkrila prvu trudnoću, podelila je snimak trudnoće na Instagramu.

Mlada mama, koja sada ima 15 godina, napisala je sliku testa: "Šokirana sam".

- Izgleda da sam ponovo trudna. Od Paše je?

Darja je sledbenicima rekla da je otputovala od kuće u Sibiru da poseti novog dečka Pašu u Samari i da su spavali zajedno.

- Da li bi to mogla biti trudnoća? Imali smo seks pod zaštitom, ako je to važno - otkrila je prijateljima na društvenim mrežama.

Obećala je da će sledeće nedelje raditi još jedan bebi test. Darja je u avgustu prošle godine rodila svoje prvo dete Emiliju, za čijeg oca je tvrdila da je mnogo mlađi dečko i da se zove Ivan.

Tokom trudnoće priznala je da tvrdnja nije tačna i rekla je da je par izmislio priču jer se plašila da prizna da ju je silovao petnaestogodišnji dečak. Kriminalistička istraga zbog tvrdnji o silovanju još uvek traje i veruje se da je policija uzela uzorak DNK male Emilije.

 

 

U početku je zauzimala naslove širom sveta nakon što je na nacionalnoj televiziji otkrila da je sa 10-godišnjim Ivanom zatrudnela.

Uprkos godinama, Darja je insistirala da zadrži svoju bebu i sada zarađuje skoro 5.000 funti mesečno kao influenser na društvenim mrežama - 12 puta više od prosečne nacionalne zarade u njenom regionu Krasnojarsku.

Emilija (Milija) sada ima sedam meseci i redovno se pojavljuje u njenim postovima.

- Imam više novca nego ikad. Mogu sebi i detetu da priuštim apsolutno sve - rekla je Darja.

Darja se suočila s kritikama svojih nastavnika, za koje kaže da ne odobravaju njenu karijeru i odbili su da joj dozvole da se vrati u školu nakon trudnoće, jer je previše zaostajala. Rekla je da je taj potez potpuno "uništio" njene planove da završi školovanje i nastavi da se dobro zaposli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading