RASKRINKANA TAJNA VEZA: Ovako funkcioniše Deutsche bank (Mauricijus) LDT i posrednička kancelarija gde Đilas ima silne pare!

Autor:

Vesti

27.03.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke slobode i pravde i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas raspolaže sa čak 53 aktivna računa u različitim finansijskim institucijama u 17 zemalja, na kojima je krajem oktobra prošle godine ukupno imao tačno 67.966.814,35 dolara!

Dragan Đilas

Jedan od tih računa Dragana Đilasa nalazi se na Mauricijusu i to na adresi "Barkly wharf east floor 4 le caudon waterfront Port Louis - Mauritius". Kao holder računa vodi se Dragan Đilas, a kako Novosti saznaju, na njemu je u decembru 2020. godine bilo 5.741.025 evra.

Foto: printscreen

Na sajtu iza koga stoji konzorcijum internacionalnih istraživačkih novinara prikazana je šema kako funkcioniše veza između Deutsche bank (Mauritius) LDT i njihove posredničke kancelarije koja se nalazi na Mauricijusu, a gde je Dragan Đilas deponovao određenu količinu novca.

Kao što se vidi na priloženoj šemi, u centru grafikona nalazi se Deutsche bank (Mauritius) LDT i adresa njihove kancelarije koja je na ovoj ostrvskoj državi, a gde, kako se saznaje, Đilas ima račun.

Foto: printscreen

Ovo je još jedan dokaz da Dragan Đilas na toj ostrvskoj zemlji ima račune iako je on to prethodno demantovao. 

Suočen sa ozbiljnim optužbama i istragama koje su započele nadležne institucije, bivši gradonačelnik Beograda je, umesto objašnjenja da li je i koliko je novca izneo iz zemlje, da li je prikrivao vlasništvo nad firmama i izbegao da plati porez - podneo niz krivičnih prijava. Pritom je više puta rekao da neće ići na poligraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Ivana

27.03.2021 14:29

Sve se može dokazati, pa i Đilasov lopovluk. A, neka je on tako arogantan i umišljen, tako će pre da načini grešku i da pokaže svoje pravo lice.

M Novosel

28.03.2021 06:38

@Ivana - Ivana:Odavno je poznato da se ništa ne može sakriti.

Gaja Rajić

27.03.2021 15:17

Ima neka tajna veza, tajna veza za sve nas...

petra

27.03.2021 15:38

Djilasove tuzbe su cista politicka propaganda jer dokazi sve govore.