(VIDEO) NA ČEMU SI, VULETIĆU? Pogledajte novi kompromitujući snimak bivšeg potpredsednika FK Partizan

Autor: Republika

Vesti

18.03.2021

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavio se još jedan šokantnan video snimak doskorašnjeg potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladimir Vuletić

Na njemu se vidi kako se Vuletić oblizuje i namiguju. Šta je i kome ovakvim snimkom Vuletić hteo da poruči verovatno će ostati misterija, ali i bez toga je jasno da je ovakvo ponašanje nedolično za jednog profera Pravnog fakulteta.

Podsetimo, bivši funkcioner nedavno je podneo ostavku u Partizanu, a u žižu javnosti došao je zbog šurovanja s monstruoznim klanom Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

RepublikaFoto: Srpski telegraf/Printscreen/Društvene mreže
Ponašanje nedostojno profesora Pravnog fakuluteta

Obrazlažući ostavku koja je usledila ubrzo nakon hapšenja Belivuka i njegove kriminalne grupe, kako je Republika već pisala, rekao je da je ponosan na "tango smrti", zloglasni poklič navijačke grupe Principi, kojom je rukovodio Belivuk.

Nakon toga, Srpski telegraf je objavio transkripte razgovora Vuletića i Belivuka, koji pokazuju da su bili izuzetno prisni.

Takođe, Vuletić je dovođen u SBPOK, pa iako je tvrdio da će pristati na poligrafsko ispitivanja, to je u poslednjem momentu odbio, pravdajući se lošim zdravstvenim stanjem.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading