OTKRIVENO ZAŠTO JE VLADIMIR VULETIĆ ODBIO POLIGRAF! Nije bilo sporno zdravlje, nego jedno pitanje!

Autor: Republika

Vesti

14.03.2021

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Vuletić, profesor i doskorašnji čelnik FK Partizan, odbio je pre nekoliko dana poligrafsko ispitivanje da ne bi odgovorio na pitanje da li spava sa maloletnim dečacima!

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

To je juče otkrio predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić gostujući na TV "Pink".

- Odbijanje poligrafa dovoljno govori, pošten čovek ne beži od detektora laži, onaj ko beži poslao je poruku da nešto krije. Poslednji je slučaj Vuletića, jasno je pokazao da nešto krije. U prvi mah je prihvatio, pa se odjednom razboleo kad je video pitanje. Jedno pitanje je bilo - da li spavate sa maloletnim dečacima. Jednostavno, to je zakonom kažnjivo, on mora da odgovora. Isto su se i Dijana Hrkalović i Slaviša Kokeza odjednom razboleli i pokazali da nešto kriju - rekao je Glišić.

Podsećamo, bivši član uprave Partizana Vladimir Vuletić pre nekoliko dana bio na saslušanju u SBPOK povodom istrage o kriminalnim delima Veljka Belivuka sa kojim se dovodi u vezu. On je najpre prihvatio poligraf, ali je posle obelodanio da ga je odbio zbog lošeg zdravtvenog stanja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading