DAČIĆ O PRISLUŠKIVANJU VUČIĆA: Neko je ZLOUPOTREBIO sistem! Spomenuo i OPOZICIJU

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

08.03.2021

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine Srbije i lider SPS-a Ivica Dačić izjavio je danas da je moguće napraviti paralelnu strukturu u Ministarstvu unutrašnjih poslova, a da istraga mora da utvrdi ko je to znao i ko je pružao logističku podršku kriminalnim grupama.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović

Ivica Dačić

Dačić je za TV K1 naveo da nema dovoljno informacija da bi mogao da komentariše ulogu ministra unutrašnjih poslova u svemu tome.

- Svakako je to bacilo lošu sliku na Ministarstvo unutrašnjih poslova. Druga je prisluškivanje predsednika i članova njegove porodice. Istraga mora da utvrdi kako je išla linija komandovanja - naveo je Dačić.


Rekao je da smatra da uvek postoji mogućnost da se deo sistema otrgne i da je ovde pitanje da li je to bio otrgnut deo sistema u policiji i do kog nivoa je išla logistička podrška, a da viši nivoi policije nisu u to bili uključeni.

- Pozdravljam borbu protiv kriminala i očekujem da će borba ići do kraja. Bilo bi logično da to uradi i opozicija da svi podrže borbu protiv kriminala.Očigledno da je sistem nelegalno korišten i zloupotrebljen. Ko ga je koristio i do kog nivoa istraga treba da utvrdi - naveo je Dačić.

Navodi da je država je pokazala odlučnost u borbi protiv mafije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading