SAKATILI LJUDE PO UZORU NA KOLJAČE ISLAMSKE DRŽAVE! U telefonu jedne od devojaka iz Veljine ekipe nađene HOROR FOTOGRAFIJE!

Autor: Republika

Hronika

04.03.2021

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do ključnih dokaza protiv kriminalnih grupa Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Darka Eleza, pored ostalih materijalnih tragova, policija i tužilaštvo došli su tokom veštačenja mobilnih telefona pripadnika ovih ekipa, ali i njihovih saradnika!

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ/AP

Prema saznanjima “Novosti”, u telefonu jedne od privedenih devojaka, koje su saslušane u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) pronađene su i fotografije sakaćenja ljudi.

Reč je o osobama čiji je nestanak zvanično prijavljen u policiji. Pomenuta devojka je pristala na saradnju i za sada je na slobodi. Ona se, pored ostalog, tereti i da je deo ekipe koja je prala novac zarađen od Belivukovog i Miljkovićevog kriminala, koji su faktički postali ispostava “kavačkog klana” u Srbiji.

- Ove fotografije su dostavljene i Tužilaštvu za organizovani kriminal - navodi izvor.

- To su toliko monstruozni detalji, kao da su pripadnicima ove grupe uzor bili koljači Islamske države.

Podsećamo, u policiji su saslušane i poznate starlete Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon i Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading