VULIN O PREMIJERKINIM IZNENAĐENJIMA: Gotovo svakodnevno hapsimo razne ljude, otkrivamo nove dokaze koji nas dovedu do još nekoga

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

16.02.2021

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih posova Srbije Aleksandar Vulin nije želeo da komentariše današnju najavu premijerke Ane Brnabić da se u slučaju hapšenja grupe Veljka Belivuka mogu očekivati velika iznenađenja narednih dana.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

- Sve što je pokrenuto, mora da ima svoj sudski završetak. Istraga još uvek traje. Mi smo sklonili glavne aktere ovog kriminalnog klana, ali njihova kriminalna mreža je i dalje predmet naših obrada. Mi gotovo svakodnenvno hapsimo razne ljude. U svakom pretresu otkrijete neki novi dokaz koji vas dovede do još nekoga - rekao je Vulin večeras na TV Vesti.

On nije hteo da komentariše ni medijske spekulacije o ulozi bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović u delovanjmn ove kriminalne grupe.

- Postoje istrage koje vodi unutrašnja kontrola, i ona se odnosi na pripadnike MUP-a. Kakvi će biti rezultati te istrage, saznaćete kada tužilaštvo bude formulisalio slučaj. Ne ranije. Pretpostavljam da mislite na ono što su pokušali da predstave kao aferu, a zapravo nije afera već ja sad slobodno mogu da kažem dokazano ilegalno prisluškivanje Aleksandra Vučića i njegove porodice - naveo je Vulin.

On je zaključio da je policija uradila svoj deo posla prikupivši sve dokaze, i dodao kako su oni predati tužilaštvu koje treba da na osnovu tih dokaza formuliše koje je to krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading