OTKRIVENO KO JE IZ DRŽAVE POMAGAO VELJI NEVOLJI! Tužilac Nenadić: RASVETLIĆEMO SVE!

Autor: Republika

Hronika

15.02.2021

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić izjavio je da će svaka sprega između državnog aparata i organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka biti rasvetljena.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Mladen Nenadić

- Dosadašnje iskustvo pokazuje da je ta sprega najčešće vezana za strukture koje pripadnicima organizovanioh kriminalnih grupa čine dostupnim podatke o radnjama i merama državnih organa u praćenju i istraživanju kriminalnih akrtivnosti, kroz dostavljanje poverljivih podataka i informacija iz predistražnog, istražnog ili sudskog postupka, davanjem neformalne podrške ili slično - rekao je Nenadić u intervjuu za današnje "Večernje novosti".

RepublikaFoto: youtube.com/MUP Republike Srbije

On je istakao da Tužilaštvo nikada neće dozvoliti da neko bude povlašćen ili zaštićen.


Nenadić je ukazao da je Tužilaštvo odlučno da rasvetli sve veze organizovanog kriminala s bilo kojim pripadnikom državnih struktura, bilo da su oni iz policije, bezbednosnih struktura ili neke druge institucije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading