PREDSEDNIK RUSIJE POSLAO ČESTITKU POVODOM DANA DRŽAVNOSTI! Vučiću poželeo zdravlje, a evo šta je Srbima poručio! VELIKI PUTIN!

Autor: Republika

Vesti

12.02.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin uputio je čestitku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom Dana državnosti Srbije, 15. februara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Primite srdačne čestitke povodom nacionalnog praznika Vaše zemlje – Dana državnosti. U Rusiji visoko cene odnose sa Srbijom koji se temelje na davnim tradicijama bratskog prijateljstva, kulturne i duhovne bliskosti – naveo je Putin u čestitki.

On je izrazio uverenje da dalji razvoj bilateralnog strateškog partnerstva, konstruktivne saradnje u različitim oblastima, odgovara korenitim interesima naroda dve zemlje i bezbednosti i stabilnosti na evropskom kontinentu.

 
- Iskreno želim Vama, gospodine Predsedniče, dobro zdravlje i uspehe, a svim Vašim građanima – blagostanje i prosperitet - navodi se u čestitki predsednika Putina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
star

12.02.2021 09:46

Ruski predsednik Putin je mnogo puta do sada pokazao svoju veličinu, kako slanjem pomoći, tako i upućivanjem ovako lepih želja za naš Dan Državnosti.

Nemanja

12.02.2021 09:51

Hvala na iskrenoj cestitki povodom Dana drzavnosti i na podrsci srpskom narodu.

Milica

12.02.2021 09:58

Spasiba,ponosni smo i zahvalni na upućenoj čestitki.

Suncica

12.02.2021 10:00

Iz bratske Rusije stize cestitka koja nama puno znaci.