VUČIĆ ZAHVALAN ĐILASU I JEREMIĆU: Drago mi je što su se vakcinisali, iako su pričali da nemamo vakcine!

Autor: Republika

Vesti

09.02.2021

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je vest da se i lider SSP Dragan Đilas vakcinisao ruskom vakcinom protiv korone iako je u više navrata javno govorio da Srbija nema vakcine...

RepublikaFoto: Tanjug

Kada je reč o vakcinaciji Dragana Đilasa, kaže da je video da su se skoro svi opozicioni lideri vakcinisali i zahvalio im se na podršci. Između ostalih, vakcinisao se i lider Narodne stranke Vuk Jeremić.

- Zadovoljan sam što su se vakcinisali i što mogu da biraju koju će da uzmu. Zanimljivo mi je da su govorili da nemamo vakcine i da su govorili, kada se premijerka vakcinisala, da nemamo vakcine, a ispostavilo se da imamo najviše u Evorpi. Ona pričaju da su nas spasili jer su nas pritisli da primimo Kovaks program, a ja podsećam da, da smo čekali Kovaks, ne bismo imali nijednog vakcinisanog. Beskrajno sam ponosan i srećan ako smo spasili ijedan život, a to da govorite da nemamo vakcine, a imamo ih najviše u Evropi, to govori o vašem moralu - kaže Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Mirko

09.02.2021 12:57

Bar su građani videli njohovo pravo lice, lice lazova.

Srđan

09.02.2021 20:36

@Mirko - Buši opoziciju, buši, buši, hahahahaha!

Velja

09.02.2021 14:17

Svi su oni iz opozicije čvrsti, dok se ne radi o njihovoj koži.

Mile

09.02.2021 14:18

Vakcinisali se, po njima, nepostojećim vakcinama. Licemerno.