(FOTO) Ministar zdravlja razgovarao sa šefom Svetske banke u Srbiji

Autor:

Vesti

05.02.2021

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja u Vladi republike Srbije dr Zlatibor Lončar razgovarao je danas sa šefom Kancelarije svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom (Stephen Ndegwa) u cilju unapređenja saradnje kao i daljih aktivnosti i projekata, naročito u pogledu zajedničke borbe protiv covid-19.

Foto: Ministarstvo zdravlja

Tom prilikom,ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar istakao je zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i partnerstvom Srbije i Svetske banke u cilju unapređenja i razvoja zdravstvenog sistema Srbije.

Šef Kancelarije svetske banke u Srbiji Stiven Ndegva  pohvalio je ministarstvo zdravlja i tim ministra Lončara na izuzetnim rezultatima Srbije u pogledu kontrole epidemije korona virusa u našoj zemlji, i posebno istakao vakcinaciju protiv Covid-19 koja je u Srbiji urađena na izuzetnim nivou, i bolje od većine zemalja u Evropi.

Foto: Ministarstvo zdravlja

Na sastanku je dogovorena podrška Svetske banke unapređenju kapaciteta Instituta Torlak u pogledu proizvodnje vakcina protiv Covid-19 kao i nabavci novih PET sken aparata za zdravstvene ustanove u našoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading