FOKUS NA SUZBIJANJE PANDEMIJE: Kremlj objavio detalje telefonskog razgovora Vučića i Putina

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

03.02.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon današnjeg telefonskog razgovora predsednika Srbije i Rusije Aleksandra Vučića i Vladimira Putina Kremlj je saopštio da su se lideri dve zemlje fokusirali tom prilikom na napore u borbi protiv pandemije i dodatne isporuke Srbiji ruske vakcine Sputnjik V.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić i Vladimir Putin

- (Dvojica predsednika) usredsredila su se na suzbijanje pandemije korona virusa, uz naglasak na širu saradnju na polju vakcinacije, što uključuje dodatne isporuke ruske vakcine Sputnjik V Srbiji - navodi se u saopštenju Kremlja.

Kako se dodaje, lideri dve zemlje "nastavljaju da dele stavove o hitnim bilateralnim i međunarodnim pitanjima", prenosi TASS.

Kremlj navodi da su Vučić i Putin pozitivno ocenili obostrano korisnu rusko-srpsku saradnju i ukazali na uspešnu primenu velikih zajedničkih projekata u energetskom, transportnom i visokotehnološkom sektoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading