JEFTINA OPRAVDANJA DOKTORKE RAKIĆ: Ugrozila trudnice i bebe, A SADA SE VADI NA POLITIKU!

Autor: Republika

Vesti

03.02.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neuverljivi izgovori!

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Snežana Rakić

Doskorašnja načelnica GAK "Narodni front" Snežana Rakić, koja je ugrozila zdravlje pacijenata ali i kolega jer je dolazila na posao iako je zaražena koronavirusom, celu stvar pokušava da prebaci na politički teren!

U pokušaju da opravda svoj skandalozni postupak da ne ide u samoizolaciju posle povratka iz inostranstva, o čemu je Republika već pisala, Rakićeva tvrdi da razlozi za njenu smenu nisu epidemiološki i medicinski već politički.

 

Ja jesam došla s puta, bila sam u Bosni, uradila sam PCR test koji je bio pozitivan i odmah nakon pozitivnog testa sam otišla u izolaciju. Izdali su mi dva testa, na jednom je bio pogrešan matični broj, na drugom pogrešan datum rođenja. Obaveštena sam da se desio prekršaj, ali tad nisam bila obaveštena da sam smenjena sa rukovodeće pozicije, tek kasnije, kad sam se vratila na posao, rečeno mi je da su iz državnog vrha tražili moju smenu zbog intervjua koji sam dala i podržala Pokret 1 od 5 miliona - odgovorila je Rakićeva na pitanja Srpskog telegrafa pokušavajući tako celu stvar da prebaci u ravan politike.

Ona je najavila da podneti tužbu protiv rukovodstva bolnice Narodni front.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading