Predsednik Vučić uputio reči ljubavi i ohrabrenja povodom Dana Republike Srpske: Prebrodićemo sve uz veru, jedinstvo i snagu!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

08.01.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović povodom Dana RS, saopšteno je večeras iz Službe za saradnju s medijima predsednika Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ
Aleksandar Vučić

- U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, od srca Vam čestitam Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za dobro zdravlje, sreću i svaki napredak. Godina iza nas bila je bremenita brojnim izazovima. Koliko god da su bili teški, oni su nas u isto vreme ojačali, okrenuli jedne ka drugima i pokazali da se na međusobnom razumevanju i solidarnosti temelji očuvanje najviših ljudskih i duhovnih vrednosti - navodi se u čestitki predsednika.

Dodaje se da su nam više nego ikada pre, potrebni vera, jedinstvo i snaga kako bismo prebrodili sve posledice pošasti koja je uzdrmala ceo svet, ali i još više energije, nade i samopouzdanja da bismo nastavili putem razvoja i izgradnje stabilne budućnosti.

- Upravo je očuvanje mira i stabilnosti u Republici Srpskoj, kao delu Bosne i Hercegovine, najveći podsticaj za nastavak naše čvrste i plodotvorne saradnje i veza u ekonomskom, kulturnom i svakom drugom pogledu. Zato će Srbija ostati pouzdani oslonac Republike Srpske u svim dobrim nastojanjima usmerenim ka miru, opštoj dobrobiti i boljem životu svih.

Još jednom vam želim svako dobro. Živela Srpska! Živela Srbija! - navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (60)

Loading
Mare

08.01.2021 19:46

Srecan praznik braco moja preko Drine, nadam se da ce sve proteci u miru i veselju...

rasa

08.01.2021 19:48

Srecan praznik braco moja preko Drine, nadam se da ce sve proteci u miru i veselju! Zivi i zdravi bili!

Miki

08.01.2021 19:49

Srbija i Republika Srpska su jedan narod koji ima zajednički cilj, da očuvaju mir i stabilnost. Svako dobro, uz napredak i da Dan državnosti slavite još mnogo godina!

Andrijana

08.01.2021 19:54

Srećan Dan Republike, mir i stabilnost, a i sveobuhvatni napredak svima neka je na dohvat ruke!