Predsednik Vučić uputio prazničnu čestitku: Neka Božić bude nepresušni izvor duhovne snage!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

05.01.2021

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas božićnu čestitku njegovom visokopreosveštenstvu mitropolitu dabrobosanskom gospodinu Hrizostomu, čuvaru patrijaršijskog trona, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim vernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru.

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ
Aleksandar Vučić

U čestitki Vučića se kaže:

"Vaše visokopreosveštenstvo, Vama, sveštenstvu, monaštvu i vernicima od srca čestitam najradosniji praznik rođenja Gospoda Isusa Hrista i želim srećnu i blagoslovenu Novu 2021. godinu.

Godina za nama donela je velike izazove našoj državi i celom čovečanstvu, ali smo tim izazovima odgovorili biblijskom mudrošću i jevanđeljskim nadahnućem, kako su to činili naši preci u istoriji.

Neka praznik Hristovog rođenja, praznik rađanja života, bude nepresušni izvor duhovne snage, kako bismo dostojno i smelo delali na dobro Republici Srbiji i na radost našoj crkvi i našem narodu.

Želim da božićne praznike provedete u obilju duhovne radosti i svakog dobra", naveo je Vučić u čestitki, uz tradicionalni pozdrav "Hristos se rodi" i poruku da je "srećna i blagoslovena Nova godina"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
lana

05.01.2021 18:15

Zdravlje, mir i nada da ćemo u ovoj godini živeti normalno.

Marko

05.01.2021 18:26

Svim vernicima koji proslavljaju praznik Hristovog rodjenja zelim da u dobrom zdravlju, radosti i blagostanju, sa svojim bliznjima provedu Badnje vece i predstojeci Bozic. Ova, za sve izazovna godina, naucila nas je da su solidarnost, jedinstvo, medjusobno postovanje i briga jednih o drugima vrednosti i vodilje u bolju buducnost.

Mirka

05.01.2021 18:46

Zdravlje mir i sreca je sve sto nam je potrebno da imamo.

Rade

05.01.2021 18:47

Srecan bozic svima koji ga slave, da pre svega imaju mir, zdravlje i srece.