Napadao Vučića kao besna hijena, pa uskočio sam sebi u usta! Hrvatski politikolog se raskrinkao: GLAVNI PROBLEM SU SRBI NA GRANICAMA!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

20.12.2020

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davor Đenero, politikolog i politički konsultant iz Hrvatske pre nekoliko dana napao je u tamošnjim medijima predsednika Srbije Aleksandra Vučića optužujući ga za haos u Bosni i Hercegovini. Sada, novim tekstom, sam je sebe raskrinkao. Glavni problem nije Vučić već činjenica da su Srbi na granici sa Hrvatskom i jako blizu Zagrebu i Dubrovniku.

RepublikaFoto: printscreen
Davor Đenero

Đenero je prvo napisao da "jačanjem Putinovog i Vučićevog režima haos u BiH sve više raste", a onda objasnio.

- Državni interes Republike Hrvatske je da joj Republika Srpska, Srbija i Rusija posredno ne budu na samoj granici i to vrlo blizu Zagrebu, a još gore sa Trebinjem iznad Dubrovnika. Zbog toga je hrvatski državni interes ukidanje entiteta, a sve drugo je opasno poigravanje. Hrvati moraju pronaći način kako da s Bošnjacima urede odnose unutar federacije i moraju se definitivno odreći svake ideje trećeg entiteta - piše ovaj politikolog.

Sada je jasno da se iza svih napada na predsednika Srbije krije zapravo netrpeljivost prema srpskom narodu i zalaganje za ukidanje Republike Srpske, protiv čega se Vučić zdušno bori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Petar

20.12.2020 17:22

Najoštrije osuđujem ovakve napade upućene predsedniku naše države. Ovo je dno dna i van svake pameti. Hrvatima sve smeta u našoj zemlji jer smo bolji i bićemo još bolji od njih zahvaljujući velikom čoveku Aleksandru Vučiću urađeno je mnogo u Srbiji iz dana u dan jačamo.

Jelena

20.12.2020 17:39

A šta vi hoćete od Srbije, mi vas ne diramo šta vi hoćete od nas?

Masa

20.12.2020 18:01

Pre bi se moglo reci da im smeta jaka Srbija koja napreduje.

Nevena

20.12.2020 18:30

Za ovakve izjave nemam reci. Zar nije u interesu svake drzave da gaji dobrosusedske odnose?!