(VIDEO) DIREKTOR SRPSKOG TELEGRAFA SAŠA MILOVANOVIĆ: Marinika menja teze, napad državu koja se BORI SA KORONOM!

Autor: Republika

Vesti

09.12.2020

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, rekao je za Novo jutro da borba sa koronom postaje sve zahtevnija i da država daje sve od sebe kako bi sačuvala svaki život. Milovanović je osudio napade upućene na članove kriznog štaba kao i na lekare koji su mesecima na prvoj liniji odbrane.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Saša Milovanović

- O borbi lekara tokom panedemije koronavirusa pričaće se decenijama. Nije u redu napadati bilo kog lekara, pa čak i one koji se bave politikom. Svi se lekari bore za svaki život i njihova podela nije potrebna. U trenutku dok vam dnevno umire oko 60 ljudi besmisleno je pričati o podeli - rekao je Milovanović.

Istakao je da je za njihov posao potrebna epmatija, i da nije potrebno da im se oteža posao. Kako kaže, svi očekuju vakcinu protiv virusa koji je pokorio svet, i da takođe nije potrebno zbunjavati ljude da li treba da se vakcinišu.

- Vakcine su neminovnost. Sitne su razlike između tih vakcina. Ja bih se lično prvi vakcinisao, to je jedina mogućnost da čovečansto ide dalje - naglasio je Milovanović.

Kako je ocenio, nepotrebni su najnoviji napadi od strane Marinike Tepić u trenucima kada je potrebno jedinstvo naroda.

- Ako smo u julu imali 5.500 hospitalizovanih ljudi, danas imamo blizu 8.500 ljudi. Onda vam je jesno u kakvom je stanju bolnički sistem. Srbija je uradila nešto neverovatno, oni doživljavaju napade od pojedinaca. Marinika Tepić iznosi podatke i činjenice za koje i sama kaže da nije sigurna. Zamenjuje teze i iznosi teze za koje ni sama nije sigurna. Ona je svom prijatelju, koji je uhapšeni narko-diler, davala novac za teretanu. Takođe je htela da iseli novinara iz Pančeva, koji je pisao o tome i sada ona priča o demokratiji i slobodi medija - kaže Milovanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading