BJELOGRLIĆ JE MORALNA SRAMOTA DRŽAVE! Brani one koji nisu patriote

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

02.12.2020

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Srpske napredne stranke Marko Atlagić je tokom svog izlaganja u Skupštini Srbije rekao da poziva glumca i reditelja Dragana Bjelgrlića, da kao visoko moralna osoba ispuni obećanje, koje je dao dok su trajali protesti 1 od 5 miliona.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Dragan Bjelogrlić

Atlagić je, dan nakon što je Bjelogrlić rekao da je Seka Sablić ponos, a Atlagić sramota nacije, između ostalog, rekao da “nema šta da kaže o Bjelogrliću, ali da je to čovek bez trunke stida i morala”, jer, kako je naveo, da ih ima ispunio bi obećanje da će napustiti Srbiju ako propadnu protesti 1 od 5 miliona.

Protesti su propali, konstatovao je Atlagić i dodao da Bjelogrlićem treba da se bavi policija, a ne on, zbog toga što se, kaže, moglo čuti da ga dovode u vezu sa mitom i korupcijom.


- Zato je Bjelogrlić moralna sramota nacije i države. Jadno i bedno je ono društvo koje bi kreirala ova moralna gromada makar se zvala Bjelogrlić. Neću da se bavim čovekom koji je rekao da se ne odlazi iz zemlje zbog siromaštva već zbog primitivizma. Ima logike onda da brani one koji kažu da im je otadžbina tamo gde im je dobro - rekao je Atlagić.

Bjelogrlić je juče rekao da je Seka Sablić ponos nacije, a Atlagić sramota nacije, a ta izjava je usledila nakon Atlagićeve reakcije na intervju Seke Sablić u kojem je rekla da je “otadžina tamo gde ti je dobro, a ne gde su sarme”, zbog čega je Atlagić u skupštini kazao:

- Ovoj gospođi zaista nedostaje patriotizam.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleksa

03.12.2020 20:38

Bjelogrlić je moralna sramota Srbije. A tako je bio simpa kao mlad glumac.

Odgovori 11 3
Vule

05.12.2020 01:31

Alo bre Belogrlicu prikoci bre malo jesi bre ti politicar ili glumac. Jesi sebe pogledao u ogledalo Kako si oteko jeli je to Skrkenzi sljivo visky pa ti podocnjaci nedaju da vidis stvari u pravom smislu, nego ih vidis uvek iskrivljeno ko onaj tvoj Sergej jel zajedno pijete i smrcete. Nemoj da padas na nivo Sergeja Trifunovica.