BOŠKO OBRADOVIĆ I DVERI SU NAPALI ČELNIKE REPUBLIKE SRBIJE! Očajnički potez opozicije, OVO će im srpski narod mnogo zameriti

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.11.2020

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SNS je danas poručio Dverima da su priliku da provere podršku građana imali na izborima i da sada do vlasti hoće da dođu pretnjama, blaćenjem i neistinama.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Boško Obradović u neredima ispred Skupštine (arhiva)

- Od Boškovih Dveri, koje vreme troše na beskorisne i destruktivne aktivnosti, ništa drugo nismo mogli ni da očekujemo, osim napada na republičke i gradske institucije i čelnike, koji se mesecima unazad, danonoćno bore protiv virusa koji je zahvatio ceo svet - ukazala je SNS u saopštenju.

Oni navode da u besmislenim saopštenjima vide samo borbu za lični interes, ali i sav besmisao njihovog postojanja na političkoj sceni Srbije.


- Iako Boško, kao i Ðilas, priželjkuje da se građani Srbije ne pitaju ko će biti na vlasti, istina je drugačija. Građani Srbije su jedini koji imaju moć da svojim glasom kažu u čiji rad i rezultate veruju - navodi SNS.

Ističu da su na poslednjim izborima podršku dali upravo Aleksandru Vučiću i politici SNS, jer građani odlično znaju ko radi u interesu Srbije i svih njenih građana.

Dveri su ranije danas u saopštenju kritikovale gradsku vlast, tvrdeći da su njeni čelnici odgovorni za, kako kažu, katastriofalnu zdravstvenu situaciju u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (71)

Loading
Stefan

06.11.2020 17:12

Kamen u skupstini, vesala, motorne testere, upadi, napadi, rusenja, razbijanja, to je "demokratska" Srbija koju Bosko zeli da stvori. Ja u takvoj zemlji ne zelim da zivim, prija mi ovako kako je.

Mara

06.11.2020 18:36

@Stefan - U potpunosti se slažem, sećamo se kako je Boško iskoristio svoj poslanički mandat

Dada

06.11.2020 17:14

Predsednik Vučić je napravio od Srbije čudo. Od zemlje na ivici bankrota i ponora danas smo ekonomski tigar. Najveći BDP i rast plata i penzija, nikada manja nezaposlenost.Demantuj te me ako nije tačno.Ko gubi ima pravo da se ljuti. Samo to i može jer argumenata nema.

Miroslav Stamenković

06.11.2020 17:17

Skandalozno je ponašanje ovo što Boško Obradović radi, smatram da goreg čovek od njega nema prevršio je svaku meru. Čovek je čista nula.