ĐILASU I STEFANOVIĆU SE TRESE TLO POD NOGAMA: Dok su oni bili na vlasti KRIMINALCU su vodili državu

Autor: Republika

Vesti

28.10.2020

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član predsedništva SNS-a Aleksandar Jovičić ukazao je u saopštenju na gnusno ponašanje opozicionih lidera Dragana Đilasa i Borka Stefanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Borko Stefanović i Dragan Đilas

Dragan Đilas i Borko Stefanović, danas su povodom formiranja Vlade po ko zna koji put reagovali na njihov svojstven način, tipično za gubitnike i ljude koji gube tlo pod nogama svesni da je njihov povratak na političku scenu nerealan i nemoguć. 

Đilas, Stefanović i njihovi sateliti puni mržnje i lažnih optužbi, obrušili su se na novi sastav Vlade Srbije i bez imalo morala i ljudske i političke savesti kritikovali novoformirani kabinet. 

Ljudi koji su dok su bili na vlasti devastirali Srbiju u svakom smislu, od moralnog do finansijskog, sada govore da im ne odgovara ministar policije ili kritikuju ministra finansija. To je licemerno i beskrupulozno, ali toliko svojstveno Draganu Đilasu i njegovim satelitima.

U vreme njihove “čuvene” demokratske vlasti, kriminalne grupe vodile su iz senke njihova ministarstva, tajkuni su određivali koje firme će koje poslove dobijati na državnim tenderima, a jedini rezultat bilo je bogatstvo koje se gomilalo na njihovim privatnim računima i luksuz u kome su uživali njihovi prijatelji, kumovi i švalerke. 

Jedva ih je narod oterao posle 10 i više godina nemilosrdnog pljačkanja i pošto su dobili šut kartu na svim izborima od 2012. do sada, umesto da nestanu sa političke scene, oni bez ideja, programa, strategije za razvoj Srbije, po nalogu stranih i domaćih tajkuna fabrikuju lažne ideje, kritikuju i napadaju sve što ima veze sa Srpskom naprednom strankom i spremni su na sve da bi se bez podrške naroda dočepali državnih jasli i nastavili pljačku. 

 
Gospodo, vlast se osvaja na izborima glasovima građana, a ne na ulici motornim testerama. Kada izađete na izbore i pređete cenzus sa skupštinske govornice vi kritikujte, ali i iznosite svoje ideje i predloge za bolju Srbiju. Do tada, pozabavite se sobom, jer mnogo je očigledno da čak ni sami sa sobom ne možete da se dogovorite kako ćete se zvati, jeste li za ili protiv EU i na kraju hoćete li ili nećete na izbore. 

Politika i Vlada koja će provoditi politiku Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića dobila je apsolutnu i nikada veću podršku u narodu i iz poštovanja prema narodu Srbije trebali biste da birate reči kojima o njenim članovima govorite.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading