STRAVIČAN SLUČAJ U MEROŠINI: Čovek zatekao lopove u kući, pa doživeo infarkt

Autor: Novosti, Republika

Hronika

28.10.2020

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S.T. (76), lekar u penziji iz Merošine, završio je u bolnici nakon što su u utorak oko 20.30 dva zasada nepoznata razbojnika pokušala da opljačkaju njegovu porodičnu kuću.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Kako prenose mediji, on je u njihovoj nameri brzo osujetio, jer je čuo buku u podrumu i kako neko lomi staklo, ali ga je ovaj pokušaj razbojništa umalo koštalo života.

- U prizemlju kuće on ima ambulantu u koju su razbojnici pokušali da uđu. Jedan je razbio prozor i uvukao se u prostoriju dok je drugi ostao napolju i čuvao stražu. Lekar je čuo lomljavu ,sišao u prizemlje i zatekao razbojnika. Počeli su da se gušaju, pa je lopov odustao i sa svojim saučesnikom pobegao. Međutim, S.T. se uzbudio zbog traumatičnog događaja i doživeo infarkt – kažu sagovornici upoznati sa slučajem.

 

Na svu sreću, pre nego što mu je pozlilo, lekar je uspeo da pozove policiju koja mu je pružala pomoć dok nije stiglo sanitetsko vozilo i prebacilo ga u nišku bolnicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading