Oštra reakcija Pavićevića povodom proterivanja našeg ambasadora: Milo Đukanović je postigao autogol

Autor:

Vesti

28.11.2020

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politikolog i političar u Crnoj Gori Vladimir Pavićević rekao je danas da proterivanje srpskog ambasadora iz Podgorice predstavlja "autogol Mila Đukanovića".

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Vladimir Pavićević

Povodom vesti da je Vladimir Božović proglašen za personu non grata, Pavićević se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk i zaključio da je ovakva odluka posledica dokazivanja aktuelnog režima da još uvek može da deluje. Dodao je i da od nove vlade Crne Gore očekuje povlačanje ove odluke i uspostavljanje boljih odnosa sa Srbijom.

- Kakav autogol Mila Đukanovića. Jedna stvar je da želi da pokaže da je i dalje u stanju da djeluje. Ali je potpuno druga stvar da svojim djelovanjem najveću štetu čini sebi i svojoj partiji. Budući da se šteta nanosi i građanima i Crne Gore i Srbije, od nove Vlade se očekuje da povuče ovu Milovu odluku i da radi na unapređivanju odnosa između države Crne Gore i države Srbije - napisao je Pavićević.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading