EKSKLUZIVNA ISPOVEST KAPETANA DRAGANA: HRVATSKU MORA DA STIGNE NAŠA OSVETA!

Autor:

Vesti

05.11.2017

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Split, Hrvatska. Zatvorska ćelija tri sa tri. U njoj Dragan Vasiljković (Kapetan Dragan), čovek sa nekoliko imena i još više nadimaka. Legendarni vođa Knindži", specijalac koji je iz Australije došao u Knin da brani Srbe od povampirenih ustaških hordi, osuđen nedavno prvostepeno na 15 godina zatvora. Bez dokaza, kao i obično kada Hrvati sude Srbinu.

Srpski telegraf stupio je sa Kepom u kontakt odmah posle suđenja. Pristao je odmah da za naše čitaoce napiše veliku ispovest. Dugo smo tražili način da te papire, a svojom rukom je ispisao punih deset strana, iznesemo iz njegove ćelije i splitskog zatvora. Konačno, uspeli smo, pred vama su, integralno, sve poruke srpskog vojnika koji vodi grčevitu pravnu borbu protiv države koja ga je unapred osudila, prethodno proteravši 300.000 njegovih sunarodnika sa ognjišta koja su im vekovima pripadala.

Ko je u stvari Brajan Hojt Ji, i koliko je daleko od Donalda Trampa?

Kako je Zemunski klan ubija po Srbiji i kako je Duća izdavao naredbe za ubistva?

Kako je Jelena Marjanović iskasapljena štanglom od pola metra?

Odogovore na ova ali i mnoga druga pitanja možete pročitati u štampanom izdanju Srpskog telegrafa za 6. novembar 2017. godine kao i na portalu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading