ANA BRNABIĆ O ČELNIKU KANCELARIJE DFC: Džon Jovanović već šparta po okruženju!

Autor:

Vesti

27.09.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić istakla je juče da je kancelarija DFC otvorena u Beogradu regionalna i da će od nje imati koristi svi i izrazila žaljenje što mnogi političari u okruženju prenebregavaju tu važnu činjenicu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Džon Jovanović

Ona je naglasila da kada predsednik Srbije Aleksandar Vučić pregovara u svetu, on pregovara tako da donese nešto i Srbiji i čitavom regionu.

- Od te kancelarije korist će imati ceo region jer je Vučić prvi postavio tezu da nema jake i stabilne Srbije bez jakog i stabilnog regiona. Pregovarao je o regionalnoj kancelariji iako će ona najviše doneti Srbiji kao najjačoj ekonomiji regiona - precizirala je Brnabićeva i dodala da je Džon Jovanović, čelni čovek kancelarije, već krenuo po regionu da upozna privredu i vidi koji su projekti prioritetni.

 

Premijerka je navela da su Sjedinjene Države samim pronalaskom Jovanovića i postavljenjem na čelo kancelarije u Beogradu pokazale koliko im je stalo do Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/N. ANĐIĆ
Ana Brnabić

Kako je rekla, u protekloj sedmici smo imali delegaciju iz SAD na najvišem nivou u istoriji Srbije.

- Bila je ovo jedna fantastična nedelja za odnose sa SAD. To je, naravno, predsednik Vučić gradio iz dana u dan, iz godine u godinu - poručila je premijerka Ana Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading