"Ako su u BiH za nezavisno "Kosovo", ja sam za nezavisnu Republiku Srpsku": Ministar brutalno odgovorio Sarajevu!

Autor:

Vesti

17.09.2020

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da su predstavnici bošnjačke strane u Sarajevu pokazali da ih ne zanima šta misle i osećaju Srbi u BiH, te da više ni ne kriju želju da Srbija bude raskomadana.

RepublikaFoto: Public
Foto: Ilustracija

- Glasanjem za predlog po kome bi trebalo da BiH prizna lažnu državu "Kosovo", bošnjački član Predsedništva Džaferović i bošnjačkim glasovima izabrani član hrvatskog naroda, Komšić, pokazali su koliko ih ne zanima šta misle i osećaju Srbi u BiH, ali i da žele da Srbija bude raskomadana. Pitam predsednika Vučića dokle će zalagati svoj autoritet da sačuva celovitu BiH koja ne želi celovitu Srbiju. Predsedniče, ako ne poštuju celovitu Srbiju i ne žele Republiku Srpsku, dokle ćemo mi morati da čuvamo celovitu BiH? Predsedniče, oprostili ste im što su pokušali da Vas ubiju u Srebrenici, nemojte im oprostiti što pokušavaju da ubiju i Srbiju. Ako su u BiH za nezavisno "Kosovo" ja sam za nezavisnu Republiku Srpsku - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući odluku Komšića i Džaferovića da na vanrednoj sednici Predsedništva BiH glasaju za predlog o priznanju BiH samoproglašenog "Kosova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ami

18.09.2020 09:26

Moze al da je pravis na teritoriji Srbije a ne na teritoriji BiH.Jer znnaju i ptica na grani da je RS nastala ubijanjem nesrpskog stanovnistva .Tako da nemas pravo sta da kazes