Kamen temeljac za još jednu zgradu koju finansira Beograd

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

16.09.2020

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kosovskoj Mitrovici, u ulici Rudarske čete, danas je položen kamen temeljac za zgradu za pripadnike srpske nacionalnosti, koju finansira Grad Beograd.

RepublikaFoto: Goran Vesić:Privatna arhiva

Kako je rečeno, radovi bi trebalo da budu završeni u januaru sledeće godine.

Kamen temeljac položili su zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić i načelnik Kosovsko-mitrovačkog upravnog okruga Slavko Simić.

 

Vesić je rekao da će Grad Beograd nastaviti da pomaže Kosovsku Mitrovicu i precizirao da je položen kamen temeljac za zgradu sa 20 stanova.

- Ako bude kako izvođač kaže, a nema razloga da mu ne verujemo, već do kraja januara sledeće godine ova zgrada će biti završena - rekao je Vesić.

Događaju je prisustvovao predsednik Srpske liste Goran Rakić.

Ranije danas, Vesić je u Kosovskoj Mitrovici uručio ključeve stanarima "Samačkog bloka", koji su u požaru ostali bez svojih domova.

 

Reč je 20 porodica srpske nacionalnosti koje će živeti u zgradi čiju su izgradnju, koja je koštala 42 miliona dinara, finansirali Grad Beograd i vernici Srpske pravoslavne crkve iz glavnog grada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading