Dok Đilas leži na plaži, Sanda Rašković Ivić mu poručuje: Ako primiš Nikolu Jovanovića u stranku bićemo neprijatelji!

Autor: Republika

Vesti

20.08.2020

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Jovanović nije samo ružno govorio o (predsedniku Narodne stranke) Vuku Jeremiću, već i o Mariniki Tepić, koja je potpredsednica stranke u koju bi on želeo da pređe. Marinika u ovom trenutku reskira svoj život boreći se sa aferama SNS-a i stoga bi bila ogromna uvreda dovesti u svoju stranku čoveka koji je sve to govorio o njoj. To je mnogo veća uvreda za SSP, a o Mariniki Tepić da ne govorim - rekla je Sanda Rašković Ivić za portal Nova.rs.

RepublikaFoto: youtube.com/ Demokratska stranka Srbije
Sanda Rašković Ivić

Sanda Rašković Ivić rekla je da je Jovanoviću „veoma često jezik brži od pameti i da on ume svašta da izgovori“, te da stoga ne misli da je snimanje razgovora sa njim bilo koordinisano.

- U celoj ovoj priči se zanemaruje činjenica da je on davao šovinističke izjave o Vuku Jeremiću i seksističke o Mariniki Tepić - rekla je Sanda Rašković Ivić, a prenosi pres služna Narodne stranke.

Rašković Ivić, koja je psihijatar i profesor Visoke zdravstvene strukovne škole u Beogradu, rekla je da je Jovanović „izgubio kompas i zato mu se sve ovo desilo“.

- Njegova priča kako je sve montirano nije preterano inteligentna i nema neke osnove. Slažem se da nije u redu nekoga snimati, ali ovde je suština na sadržaju. Reč je o veoma ružnim rečima koje dolaze iz njegovih usta. To nisu montirani snimci, to je on zaista rekao - navela je Sanda Rašković Ivić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading