ISPLIVAO PRLJAV VEŠ! Ovo su hteli da zataškaju u Narodnoj stranci: Nikola Jovanović gurnuo Natašu Jeremić, a onda je nokautiran!

Autor: nedeljnik.rs, Republika

Vesti

20.08.2020

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kako su procureli skandalozni audio snimci na kojima se čuje kako doskorašnji najbliži saradnik Vuka Jeremića Nikola Jovanović bez pardona proziva šefa zbog porekla, bura u Narodnoj stranci se ne stišava. Naprotiv, sada su isplivali još šokantniji detalji.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Vuk i Nataša Jeremić

- Mnogi do danas prepričavaju incident koji se desio na proslavi Vukovog odlaska u Njujork u restoranu "Reka", a koji je dobio obrise Kusturičinih filmova. Jovanović je tada gurnuo Natašu Jeremić koja se saplela i pala na sto, a neko iz društva ga je nokautirao i bacio na muziku. Kada su se otreznili, Jovanoviću je i ovo bilo oprošteno i krenuo je sutradan sa svima u Njujork - navodi se u kolumni koju je za Nedeljnik napisao novinar Dušan Telesković.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Nikola Jovanović

Podsetimo, Nikola Jovanović trebalo je da pređe kod tajkuna Dragana Đilasa u Stranku slobode i pravde, ali je ovo preletanje odloženo nakon što su obelodanjeni pomenuti audio snimci.

Možete ih preslušati ovde.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading