Vesić: Marković napada Kusturicu zbog spomenika Stefanu Nemanji, a seriju "Nemanjići" koja je bila fijasko podržao!

Autor: Republika

Vesti

20.08.2020

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić je na svom fejsbuk profilu napisao da ne može da veruje da Goran Marković proziva Emira Kusturicu zbog spomenika Stefanu Nemanji. U to mu je teško da poveruje, tvrdi Vesić, jer je isti taj Marković podržao projekat "Nemanjići" na RTS-u koji je bio potpuni fijasko u svakom smislu!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

- Goran Marković proziva Emira Kusturicu zbog spomenika Stefanu Nemanji!? Onaj isti Goran Marković koji je bio član žirija RTS za izbor scenarija za seriju o Nemanjićima za koju su potrošeni milioni evra, a koja je bila potpuni fijasko kako prema mišljenju kritike, tako i publike. Isti Goran Marković odlučio je kako će da izgleda serija o Nemanjićima. Serija u kojoj su Nemanjići prikazani kao uličari, a ne kao vladari. Serija u kojoj se Rastko Nemanjić zamonašio ispod ikone Svetog Save!? Emira Kusturicu kritikuje Goran Marković koji je pozivao umetnike da napuste pozorišta i institucije kulture da ne bi podržali Vučića. Isti taj Goran Marković koga RTS plaća za snimanje serija i filmova - napisao je Vesić.

Горан Марковић прозива Емира Кустурицу због споменика Стефану Немањи!? Онај исти Горан Марковић који је био члан жирија...

Posted by Горан Весић on Четвртак, 20. август 2020.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading