ZELENOVIĆ PONOVO MEŠETARI: Ugrožava zdravlje naroda zarad glasova! Zar mu je vlast toliko važna?!

Autor: Republika

Vesti

07.08.2020

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac najoštrije protestuje zbog neodgovornog poteza Gradske izborne komisije Šabac, koja je donela odluku da promeni lokaciju biračkih mesta za predstojeće ponovljene izbore na 27 birališta u Šapcu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Nebojša Zelenović

Zbog epidemiološke situacije na teritoriji grada, izborna komisija je procenila da  Zdravstvena ambulanta Majur nije adekvatno mesto za održavanje izbora, pa je odlučila da i građani koji bi trebalo da glasaju na tom mestu, svoje biračko pravo ostvare na biračkom mestu Osnovna škola. 

Smatramo da je ovo još jedan u nizu katastrofalnih poteza Nebojše Zelenovića, koji upravlja radom Gradske izborne komisije, jer objedinjavanjem dva biračka mesta direktno ugrožava zdravlje građana rizikujući veću gužvu na samom biračkom mestu. Ali jasno je da njemu zdravlje građana nije prioritet, jer inače bi se dosetio da jednostavno umesto u ambulanti glasanje bude održano na drugoj lokaciji na kojoj bi svi mogli da ostvare svoje biračko pravo. 

 

Jednostavnom zamenom lokacije, građani su umesto u ambulanti mogli da glasaju na drugoj lokaciji, koju odredi Gradska izborna komisija, što bi bilo bezbednije i jednostavnije za sve građane koji pripadaju tom biračkom mestu. Ali Zelenovićevoj komisiji jednostavnije je bilo da objedini dva biračka mesta u jedno, kako bi imali što manje posla, bez obzira na to što će zbog njihove lenjosti i neodgovornosti na objedinjenom biračkom mestu stvoriti veću gužvu izlažući građane riziku od infekcije. 

Još jednom je Zelenović pokazao da mu je lični komfor i interes ispred interesa građana. Smatramo da je ovo još samo jedna u nizu manipulacija i pokušaja opstrukcije izbornog procesa od strane Nebojše Zelenovića, koji još od proglašenja izborne pobede Srpske napredne stranke na sve moguće načine pokušava da, suprotno izbornoj volji naroda, zadrži fotelju gradonačelnika. 

 

U tim pokušajima ne preza ni od najgorih kriminalnih radnji, direktne manipulacije Gradskom izbornom komisijom, ali i nečasnih načina kojima pribegava kako bi  dobio glasove Šapčana, što pre svega uključuje kupovinu glasova i lažno dodvoravanje narodu.

Uskoro će, posle ponovljenih izbora na 27 biračkih mesta, izborni proces biti okončan, a nesumnjiva pobeda  Srpske napredne stranke konačno će omogućiti Šapcu da krene napred i izvuče se iz blata u kojem ga godinama drži, sada već samo formalni gradonačelnik, Nebojša Zelenović sa svojim mentorom Dušanom Petrovićem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading