Zelenović obmanjuje javnost! Doktor Radovanović nije član njegovog tima

Autor: Srbija danas, Republika

Vesti

23.07.2020

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor dr Zoran Radovanović juče, je samo nekoliko sati posle objave Nebojše Zelenovića da će biti deo njegovog tima, to odlučno demantovao.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nebojša Zelenović

Tako je propao još jedan pokušaj Zelenovićeve manipulacije javnosti i pokušaj stvaranja slike o nekakvom gradonačelniku, koji izgara u borbi za očuvanje zdravlja Šapčana, dok zapravo čini sve da , uprkos izbornoj volji Šapčana, što duže ostane na vlasti.

Zelenović je juče objavio da je formirao ekspertski tim za Šabac, koji čine tri stručnjaka, među kojima je i dr Radovanović.

Taj tim trebalo bi, kao je naveo Zelenović, da pomogne u saniranju epidemiološke situacije u Šapcu. Osim što je iz čisto politikantskih razloga, još jednom pokušao da zaobiđe republičke institucije, Zelenović je u zabludu doveo i članove svog fantomskog ekspertskog tima.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Zoran Radovanović

Naime, od jednog  neformalnog susreta  sa dvojicom stručnjaka, tokom kojeg je bilo reči o epidemiološkoj situaciji u Šapcu, Zelenović  je pokušao da napravi osnivačku sednicu nekakvog ekspertskog tima za Šabac, kompromitujući samog sebe činjenicom da ga članovi tog tima demantuju.

Upravo čujem da je objavljeno kako sam na čelu tima za borbu protiv kovida 19 u Šapcu. Po sredi je nesporazum, jer nisam...

 

 

Dakle, priča o ekspertskom timu je samo još jedna u nizu laži bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića, dokazanog eksperta za izigravanje izborne volje naroda i čuvanja fotelje i vlasti po svaku cenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading